HET WATERMANTIJDPERK

Waarom maken wij als mens een shift in bewustzijn en waar  stond het oude Vissentijdperk voor?

Het leven zelf bestaat uit verschillende cyclussen en om de 26.000 jaar vindt er een grote cyclus plaats. Daarin vinden kleinere 2.160-jaar durende cyclussen plaats.

 

Als mensheid komen we dan volgens de astrologie in een ander teken van de dierenriem terecht. Zo zijn we nu vanuit het oude Vissentijdperk overgegaan naar het Watermantijdperk.

 

Het oude Vissentijdperk was een tijdperk waarin dualiteit en polariteit centraal stonden. Hierdoor hebben wij als mensheid altijd vele extremen ervaren en hebben we vaak moeten leren door te lijden.

 

Als mens dragen we nog oude overlevingsprogramma’s, beschermingen en patronen van het Vissentijdperk met ons mee, die ons niet meer dienen en we nu mogen gaan herzien!

 

Waarom is het Watermantijdperk zo bijzonder?

Het Watermantijdperk is bijzonder, omdat de nieuwe waterman energie ons de mogelijkheid geeft om onszelf te vernieuwen. We kunnen nu loskomen van oude manieren van hoe wij ons bewustzijn altijd hebben ingesteld.

 

Collectief gezien zijn we nu bij een punt gekomen, waarbij we als mensheid een grote shift in bewustzijn maken. Deze transitie heeft invloed op onze interne processen, waardoor we eigenlijk in een versneld tempo de diepere lagen in onszelf aan het transformeren en aan het helen zijn!

 

Dit kan best verwarring geven, intensief zijn, meer lading of stress creëren, als je niet precies weet, hoe je dit het beste kan aanpakken.

 

Wat kan Bhramayanas healing voor jou betekenen?

In de afgelopen 12 jaar heb ik mij ontwikkeld tot Bhramayanas healer, om mensen tijdens deze shift, in het nieuwe tijdperk te begeleiden.

 

Bhramayanas healing biedt jou de mogelijkheid om de dieptes in jezelf te gaan doorgronden en geeft ondersteuning in:

 • Hoe je kan omgaan met jouw innerlijke transformatieprocessen.
 • Hoe je een optimale doorstroming in je fysieke lichaam en energiebanen creëert.
 • Hoe je via training een dieper niveau van mediteren kan bereiken.
 • Hoe je loskomt van lading, heftige dromen, impact, indrukken en stress.
 • Hoe je loskomt van jezelf, van je werk, van familie, van scheidingen, van de omgeving.
 • Hoe je loskomt van gedachtes, emoties en gevoelens.

Wat is het doel van Bhramayanas healing?

Bhramayanas healing heeft als doel:

 • Om de connectie, communicatie en samenwerking te herstellen en te versterken met de diepere lagen van jezelf.
 • Om overgenomen gedragspatronen, onderdrukte emoties en genetische programma’s van je ouder(s), voorouders en familielijnen te transformeren.
 • Om oude evolutie karma, trauma’s en onverwerkte ervaringen van het verleden te transformeren.
 • Om kennisoverdracht te geven.
 • Om los te komen van de oude-jij en jezelf te gaan herontdekken, te her-eiken met het nieuwe Watermantijdperk “Age of Aquarius”.