Reviews

Ramyanas.nl: Praktijk Ramyanas recensies over Dennis Scheijvens.

Recensies geschreven over

Dennis Scheijvens

 

Diverse keren ben ik bij Praktijk Ramyanas in Brunssum geweest voor het verwerken van gebeurtenissen uit de privésfeer, maar ook ter voorbereiding van een sollicitatiegesprek. 

Als ik bemerk dat iets niet helemaal gaat of loopt zoals het hoort te gaan en ik kom er zelf niet uit, dan maak ik bij Dennis een afspraak.

Uit ervaring kan ik zeggen dat iedere afspraak voor mij heeft gewerkt. Het is een positieve uitwerking wat ik telkens daarna ervaren heb, waardoor je weer verder kunt.

Conny Wijnands


In November ging ik de eerste keer naar Dennis voor een consult, onder het motto van 'baat het niet dan schaadt het niet'. Ik droeg een zware last op mijn schouders van dingen die ik de jaren ervoor allemaal had meegemaakt. 

Ik ben trots op hoe ik nu dankzij Dennis in het leven sta. Mijn leven is veel lichter, ik zie dingen vanuit een ander perspectief en trek me niet meer alles aan, geniet van alle mooie dingen die in het leven gebeuren.

Ik heb vooral véél rust, doordat zoals ik het zelf altijd zeg 'de papegaaien' van mijn schouders zijn. Doordat ik anders in het leven sta, word ik door familie, vrienden, collega's anders benaderd, heb weer het gevoel dat ik er mag zijn, dat ik er toe doe!

Zet de eerste stap, het is echt de moeite waard!

Esther Adams


Een professionele praktijk met een fijne energie. Knelpunten worden door Dennis meteen getraceerd en opgeruimd.

Zelfs na 1 behandeling merk je al het verschil.

Een verrijking voor je leven.

Ik raad deze praktijk zeker aan!

Esther Bour