BHRAMAYANAS HEALING

Ramyanas.nl: Praktijk voor Healing en Coaching.

Wat kan Bhramayanas healing voor jou betekenen?

Ons onderbewuste brengt bepaalde emoties en gevoelens omhoog of trekt situaties aan, zodat we ervan kunnen leren en ook dingen gaan oplossen die niet meer bij ons passen!

 

Via Bhramayanas healing en coaching begeleid ik jou tijdens deze transformatieprocessen, zodat je kunt groeien in bewustzijn en steeds meer verbinding en doorstroming gaat ervaren in jezelf en bewust wordt van de ware wijsheid en kracht in jezelf.

 

Wat zijn de 3 belangrijkste factoren die mensen weerhouden om succes te hebben?

 

  1. Comfortzone.

Dit is de zone waarin mensen comfortabel zijn in wat ze doen en niet willen veranderen. 80% van de bevolking vindt redenen om niet te veranderen, ook al kan de verandering positief of gunstig zijn.

 

  1. Aangeleerde hulpeloosheid.

Hier voelen mensen dat ze het niet kunnen, ze geen verandering kunnen maken door bijv. hun jeugdverleden, de economie, de wereld, door hun werk, het te druk hebben, etc.

Ze denken altijd aan excuses en redenen waarom ze niet kunnen veranderen.

 

  1. De weg van de minste weerstand.

Altijd op zoek gaan naar een makkelijkere manier om een resultaat te behalen. Terwijl alles waar je een goed resultaat in wilt behalen, wat het waard is om in jezelf uit te werken, vraagt om een periode van hard werken aan jezelf!

 

Waarom is het zo belangrijk om te veranderen en dingen aan te pakken?

De enige persoon die dat kan doen ben jezelf. We dragen als mens een hele geschiedenis met ons mee en daarin hebben we te maken met verouderde patronen, beschermingen en overlevingsmechanismen.

 

Onze psyché bestaat uit meerdere lagen en het is belangrijk dat we gaan leren om emoties en gevoelens in onszelf toe te laten, ook al voelen ze niet fijn. Het zijn namelijk allemaal uitingen van delen in onszelf die geheeld mogen worden.

 

Bhramayanas healing helpt jou om deze lagen in jezelf te doorzien, zodat je er een verbinding mee kan creëren en meer beheer over je eigen psyché gaat krijgen! Nu is het de ideale tijd om je eigen energieveld een upgrade te geven en jezelf te vernieuwen!

 

Waar kun je Dennis Scheijvens vinden?

In mijn Praktijk Ramyanas in Brunssum (Zuid-Limburg) kun je terecht voor Bhramayanas healing en professionele coaching. Consulten vinden plaats op afspraak.

 

Als je niet in staat bent om te reizen of het is te ver weg, kun je ook gebruik maken van een online consult.

 

Lees meer over de recensies van anderen klanten.

 

Lees meer over het nieuwe Watermantijdperk waar we in zitten en wat Bhramayanas healing voor jou kan betekenen.